Oké FM (voorheen Aalburg FM) is er om te informeren, inspireren en verbinden. Door de vorming van een streekomroep zijn wij in staat de inwoners van Aalburg, Maasdriel, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel nog beter op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in hun regio. Met videoverslagen on demand, luisterrijke radio-uitzendingen en actuele berichten op internet en sociale media krijgt de streek Altena en de Bommelerwaard een omroep om trots op te zijn. Een omroep waar elke inwoner zich mee verbonden voelt. Dat alles onder het motto: ‘jouw familieradio’.

Elke werkdag hoor je tussen 07u00 en 19u00 het lokaalnieuws uit de Aalburg, Maasdriel, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel op OKE FM afgewisseld met agendaberichten uit de streek.  Daarbij maakt OKÉ FM niet alleen gebruik van radio en online on demand of socialmedia , maar zoekt ze ook altijd naar nieuwe mengvormen van communicatie zoals bijvoorbeeld de geschreven media. Dit doet de omroep in samenwerking met mediapartner het Kontakt, DigitaalburgBommelerwaardgids, Altena Regionieuws, Altena Digitaal en Zal in Beeld.

Klik hier voor nieuws uit Aalburg

Klik hier voor nieuws uit Zaltbommel

Klik hier voor nieuws uit Altena 

Klik hier voor nieuws uit Bommelerwaard

Wilt u nieuws melden of een oproep plaatsen op OKÉ FM? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk (indien nodig) contact met u op.